Alerta als cabells

Els cabells són més delicats del que sembla, si bé no hi ha una manera de definir-los sinó personalitzant-los. Són sensibles al vent, a la qualitat de l'aigua, al fred o a la calor. Però cal estar alerta, perquè ells parlen també del nostre estat d'ànim i també de la salut del nostre cos. És molt important tenir en compte la brillantor o sequedat, la caiguda o altres alteracions com caspa, grassa... A la perruqueria, per la seva experiència, sónt especialistes i ens poden assessorar en la majoria dels casos.

Montserrat Parera

Afectacions

Al cabell l'afecten agents com l'aigua amb clor, calç i el sol, l'ús de raspalls, assecadors, tints i altres productes, que el deixen opac, sense vida. Tenir-ne cura és molt important, ja que també són molt sensible als estats d'ànims i de salut (estrès, nervis, agressions, malalties, falta de vitamines...). Per tot això, es fa molt difícil donar consells, ja que hi ha tantes menes de cabell com persones.

Recomanacions

Et recomanem que acudeixis a professionals especialitzats especialitzats en perruqueria, farmàcia, dermatologia, saben tot el que cal saber, tant pel que fa a l'estètica com a la salut. Nosaltres et diríem...:
• No utilitzis xampús i condicionadors amb parabens, sulfats... busca el que més s'adapti al teu cabell i el més natural.

• Tingues cura de les petites alteracions, el cabell pot estar dient que hi ha alguna cosa que no funciona en el teu cos o en el ritme de la teva vida.

• Talla sovint el cabell, encara que només siguin un parell de centímetres per millorar-ne l'aspecte.

• No et faci por lluir els teus cabells blancs, et veuràs millor si adoptes un tallat adequat i els deixes com són. 

• Canvia sovint de look. Un bon tallat o una diadema, canvien l'aspecte i augmenten l'autoestima.

• Per a qualsevol tema, demana assessorament a professionals.

• No vagis a contrapèl. Llueix els cabells naturals, si els tens arrissats potencia-ho i si els tens llisos, no et facis tractaments per arrissar-los. Com més natural millor.

PERRUQUERIA MONTSERRAT PARERA

Aquest mes de febrer farà 40 anys que van obrir la perruqueria

Montserrat Parera
Montserrat Parera

937.773.292

c/ Hospital, 7, 08292 Esparreguera