Mans que curen - Espairal 108

Aquest any 2020 ha estat terrible tant per a qui ha vist disminuïda la seva activitat habitual com per a qui pateix ansietat o qualsevol mena de patologia relacional. El confinament domiciliari amb tots els canvis d’hàbits que ha comportat: el teletreball, el tancament de gimnasos i l’aturada de les competicions esportives d’àmbit amateur, la majoria de la gent ha vist empitjorar el seu sistema motor i el seu estat anímic. Nosaltres et volem aconsellar teràpies que et poden ajudar a alleugerir els símptomes de les tensions emocionals i el dolor físic.

Mans que curen - Espairal 108

Teràpies que ajude a restablir l'equilibri emocional

MOVIMENT SISTÈMIC
Els moviments sistèmics són una eina terapèutica que ajuda a tenir una mirada de solució sobre dificultats que apareixen a la vida i en les relacions.
TERÀPIA ENERGÈTICA
Què ens cal per reconèixer la nostra responsabilitat sobre els obstacles que trobem en la vida? Recuperar i recordar l’impuls natural vers la vida i la salut, és l’intent principal d’aquesta teràpia que cerca restablir l’equilibri.

Teràpies que alleugen les molèsties físiques

OSTEOPATIA
L’osteopatia és un conjunt de tècniques manuals que serveix per alleujar nombroses molèsties degudes a males postures, mals hàbits de vida o antigues lesions, buscant la recuperació de l’equilibri orgànic. Si a més es treballa de forma sistèmica, podem incidir a dificultats passades relacionades amb la història familiar, fets dolorosos, relacions personals…
TERÀPIA MANUAL
Eina eficaç per a tothom, i ho és especialment per a infants i adolescents en dificultats. L’aplicació de teràpies manuals ajuden al manteniment del bon estat físic i mental de les persones.

Deixa’t acompanyar pels professionals d’aquest àmbit que s’han hagut d’adaptar a les mesures de seguretat per poder tractar els seus pacients amb totes les garanties sanitàries requerides…

ESPIRAL 108

TALLERS
· emocions · eneagrama · constel·lacions ·
percepció energètica
FORMACIÓ
· constel·lacions familiars
ACTIVITATS
· taichi · chikung · kung fu · kung fu infantil
· psicomotricitat sistèmica · pilates · ioga · sistèmica corporal · body balance
· zumba · mindfulness
TERÀPIES
· osteopatia · acupuntura · quiromassatge · astrologia
· dietètica i nutrició · moviments sistèmics

Mans que curen - Espairal 108
Mans que curen - Espairal 108

Av. Francesc Macià, 135 08292 Esparreguera