Atenció a les mans i peus

Les mans i els peus són una part del cos que quasi sempre oblidem i ens sembla una cosa femenina, però també les mans i peus dels homes necessiten atenció. Uns peus i unes mans ben cuidades ens fan sentir molt millor, per això cal tenir-ne cura. Per fer-ho cal mantenir una rutina d'higiene i estètica que s'adeqüi a les nostres necessitats. 

Mans i peus

És imprescindible també que periòdicament recorrem als professionals perquè ens ajudin, una atenció professional ens facilitarà uns peus i mans més saludables, és molt important per a la salut de tot el cos.

Cuida les mans

Les mans estan molt exposades al fred i a les inclemències del temps. Ara, a més, amb el gel hidroalcohòlic les mans pateixen una agressió constant. És per això que cal que busquis productes naturals, lliures de toxines químiques, per a protegir-les. No oblidis hidratar-les com a mínim dos cops al dia, al matí i abans d'anar a dormir, i cada vegada que surtis al carrer. 

Fes atenció els peus

La cura dels peus és molt important i moltes vegades ens oblidem d'ells totalment a l'hora de netejar i cuidar el nostre cos. Per evitar problemes en un futur, aquí tens els nostres consells:
• És important que et rentis els peus amb regularitat, és essencial per prevenir infeccions. Les zones que més has de cuidar són els turmells, les plantes, les ungles i els espais entre dits. Cal que eixuguis bé l'espai entre dits perquè la humitat pot provocar l'aparició de fongs. El desodorant de peus prevé la suor excessiva.

• Cal que tinguis sempre la pell hidratada, la nostra recomanació és que ho facis amb olis essencials, mantindràs els peus i les ungles hidratats i, a més, pots trobar algun oli per alleujar els efectes de l'artrosi, si en pateixes. Un massatge diari als peus abans d'anar a dormir, relaxa i ajuda a agafar el son. Deixa't assessorar per professionals.

• Utilitza un calçat que sigui còmode, sempre adaptat als teus peus, la comoditat és molt important. Evita utilitzar tacons massa alts (màxim 4 centímetres).

• No caminis mai descalça per banys públics. Si vas a les dutxes dels gimnasos o de les piscines municipals, vés sempre amb xancletes per protegir els peus de fongs i berrugues.

• Cuida les ungles. Les ungles dels peus s'han de tallar en forma recte-quadrada i sovint.

• Deixa't cuidar per professionals. Sabran millor que ningú la cura específica que necessiten els teus peus. Uns peus sans i ben cuidats són un regal per al cos.

MANS I PEUS

És un centre especialitzat en pedicura i manicura. Ungles acríliques i de gel. Serveis d'estètica facial-corporal, massatges i depilació làser.

Mans i peus
Mans i peus


627.361.417

c/ Taquígraf Garriga, 18 08292 Esparreguera