El rostre parla de nosaltres - Unzeta Clínica dental

Res més bonic que un somriure natural, engrescador, però a cada edat diferents necessitats. Ara que vas amb la cara mig tapada és un bon moment per anar a la clínica dental i que resolguin els problemes que puguis tenir a la boca. Ningú se n’adonarà i, així, que puguis traure’t la mascareta, lluiràs el millor dels teus somriures.

El rostre parla de nosaltres - Unzeta Clínica dental

Visitar el dentista

L'especialista observarà i analitzarà la teva composició facial i dental i t’assessora sobre quina és l’opció estètica més adient per a les teves necessitats. Recuperaràs el benestar, l’autoestima, la seguretat… Per a tenir un somriure bonic, hauries de realitzar revisions periòdiques al dentista, per detectar qualsevol anomalia i aplicar la solució més adient en cada cas, per exemple:

Carilles i emblanquiment

CARILLES Les carilles serveixen per aconseguir dents més blanques, atractives i millor col·locades, sense que ningú pugui apreciar que és un afegit. És un tractament mínimament invasiu, totalment indolor, fet en una o dues visites a la clínica.

EMBLANQUIMENT Amb l'emblanquiment aconsegueix un bon somriure que genera confiança i seguretat. Per això, és molt positiva l'eficàcia, la immediatesa i la poca interferència de l'emblanquiment dental.

Àcid hialurònic i ortodòncia

ÀCID HIALURÒNIC Però no només la millora dental facilita un somriure esplèndid, també restaurar arrugues, si et molesten, causades per l'envelliment natural; millora l'entorn dels llavis i línies d'expressió, un tractament amb àcid hialurònic dibuixarà un somriure més agradable.

ORTODÒNCIA Si del que es tracta és de corregir malformacions o mal posicionament de les dents, tant d'infants, joves o adults, et recomanaran l'ortodòncia. Avui hi ha tractaments invisibles que resulten molt còmodes i estètics

CLÍNICA DENTAL UNZETA

Diset anys cuidant del vostre somriure

El rostre parla de nosaltres - Unzeta Clínica dental
El rostre parla de nosaltres - Unzeta Clínica dental

937.708.256

Plaça de la Constitució, 2 08292 Esparreguera