Demanar ajuda - Psicoteràpia Esparreguera

No cal arribar a una situació extrema. Quan notis que necessites ajuda perquè no saps com afrontar la situació que estàs vivint, llavors és quan has d'anar al psicòleg

Demanar ajuda - Psicoteràpia Esparreguera

La valentia d'anar a teràpia psicològica

La decisió de demanar ajuda professional no sempre és fàcil, moltes vegades requereix tot un procés del qual en prenem consciència a poc a poc. Anar a teràpia psicològica és un gest que evidencia el reconeixement de l'existència d'una dificultat i la voluntat de solucionar-la. Igual que si tenim un dolor recurrent a l'estómac anem al metge sense dubtar-ho, quan el dolor és emocional i persistent hem d'anar a l'especialista en psicòlogia.

El cos i la ment ens adverteixen de la necessitat de demanar ajuda

En alguns casos, el nostre cos ens avisa que alguna cosa no va bé i és important estar atent als senyals que dóna; maldecaps, esgotament, tensió muscular, dolors estomacals, insomni, caiguda de cabells… Altres vegades, seran les nostres emocions les que ens indiquin el malestar; irritabilitat, poc equilibri emocional, enuig, incomprensió. Demana ajuda a professionals, i no deixis passar el temps, quan abans posis remei al problema millor.

Llegiu l'article de Josep Montañés a la pàgina www.agendaespavila.cat/plomes/has-sentit-a-parlar-de-soul

PSICOTERÀPIA ESPARREGUERA

Psicòlegs col·legiats al "Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya" amb formació específica en teràpia individual, familiar, infantil i de parella.

Demanar ajuda - Psicoteràpia Esparreguera
Demanar ajuda - Psicoteràpia Esparreguera

639.142.588
616.053.436

c/ Montserrat, 72, 2, 1, Esparreguera