Emblanquiment dental

L’emblanquiment és el conjunt de tècniques encaminades a aclarir el color de les dents compromeses estèticament

Clinica Dental Unzeta

Què és l’emblanquiment dental?

L’emblanquiment és el conjunt de tècniques encaminades a aclarir el color de les dents compromeses estèticament o bé d’una sola dent que pugui haver-se enfosquit després d’una endodòncia o trauma dental. L’emblanquiment dental pot ser: intern (en dents no vitals únicament) o extern.

Com s’emblanqueixen les dents?

Si parlem d’emblanquiment extern, existeixen tres tipus de tècniques: Emblanquiment Ambulatori (a casa), en Clínica o Mixt.

• Emblanquiment Ambulatori Es confeccionen unes fèrules i se li lliura al pacient un kit amb diversos gels blanquejadors. El gel s’introduirà en la fèrula i serà el pacient qui ho farà sota les instruccions del dentista.
• Emblanquiment en Clínica: Es col·loca damunt les dents el producte blanquejador i s’activa mitjançant una llum especial. El tractament dura una hora i els resultats són visibles al moment.
• Emblanquiment Mixt: Combina sessions en clínica amb l’emblanquiment domiciliari. Té l’avantatge que el pacient pot veure els resultats des de la primera sessió.

CLÍNICA DENTAL UNZETA

La CLÍNICA DENTAL UNZETA és un centre odontològic que incorpora les últimes tecnologies i avanços en el món dental i que està adaptada a persones amb mobilitat reduïda. Consta de 4 Gabinets Dentals completament equipats, Sala de Radiografies Extraorals, Laboratori i Sala d’Esterilització.
La clínica té control absolut sobre els mecanismes de desinfecció i higiene i compta amb sistemes d’esterilització que segueixen la normativa europea.
D’aquesta forma podem oferir als nostres pacients tractaments d’alta qualitat i espais en els quals es puguin sentir a gust.

Clinica Dental Unzeta
Clinica Dental Unzeta

937.708.256

Constitució 2 . Esparreguera