Bronzejat -sol +bellesa

Ritual exfoliant, depuratiu i rejovenidor que optimitza el bronzejat amb menys exposició al sol, reforçant les defenses de la pell i augmentant la producció de la vitamina D. Bronzejat + defenses + Vitamina D.

Bronzejat -sol +bellesa

Broncejat

L'aparença física, ser atractius, és un tema que amoïna a la societat actual. Avui és freqüent veure gent amb un bronzejat d'estiu a qualsevol època de l'any. Tenir una pell daurada és tendència i una moda. Però no hauríem de deixar que això esdevingui una obsessió. Hauríem de fer un ús responsable de les hores de sol i tenir molta cura de protegir-nos en els moments en què és més fort. Lafargue ens ofereix un tractament que ens ajuda a bronzejar-nos amb menys hores de sol.

Defenses

Sí, el sol és una font de vida, de salut i benestar que ens aporta grans beneficis i per si mateix no és perjudicial, però cal evitar la sobreexposició a les radiacions solars. Amb una bona crema solar que estimulí les defenses naturals de la pell aconseguiràs fer front als efectes negatius de la llum solar. El mateix tractament –ens diu Rosa Lafargue– activa i estimula el bronzejat i augmentant les defenses naturals de la pell.

Vitamina D

Només exposant-nos al sol uns 20 minuts diaris (com més parts del cos ens toqui el sol, millor) sense protecció i evitant les hores puntes de l’estiu, rebem la dosi necessària per activar la vitamina D al nostre organisme. Un cop els raigs del sol hagin penetrat a la nostra pell, juntament amb la vitamina D provinent d’aliments d’origen vegetal i animal es produirà l’activació perquè l’organisme la pugui aprofitar. El tractament de Lafargue ajuda a activar la Vitamina D.

LAFARGUE

Ens anima a cuidar-nos també a l'estiu

Bronzejat -sol +bellesa
Bronzejat -sol +bellesa

937.775.322
636.941.288

Plaça l'Ajuntament, 6, 08292 Esparreguera