Aprendre a dir NO - Il consultoria

Viu la vida com vols viure-la i no com els altres esperen que ho facis. Aprendre a dir "NO" és necessari i essencial per sentir-te bé. Quan parlem de dir “NO” ho fem en el sentit més ampli de la paraula i això també inclou saber donar la teva opinió, fins i tot, si és contrària a la dels altres.

Aprendre a dir NO - Il consultoria

La importàcia de dir NO

En general, les persones amb dificultats per dir "NO", creuen que fer-ho crearia un conflicte que podria conduir al malestar dels altres, problemes futurs amb la relació o, fins i tot, sentiments de culpa. La realitat és que acceptar sense estar d'acord, crea un conflicte intern més gran del que pretenen evitar. Com diu Rafael Echevarría en el seu llibre “Ontologia de la Llengua”: «L'ésser humà és un ésser lingüístic, la llengua ens ajuda, no només a descriure, sinó també a crear realitat i el "NO" es converteix en un element essencial per millorar l' autoestima i, amb ella, la nostra seguretat i confiança. Aprendre a posicionar-nos ens ajuda a viure la vida de la manera que volem i no com altres esperen que ho fem.»

Com aprendre com dir NO?

Tan important és aprendre a dir “NO” com aprendre COM dir-ho. Aquest aspecte és essencial per promoure el nostre benestar.
Dir “NO” sense judici ni estructura no ens ajudarà a sentir-nos millor. Per tant, és de màxima importància aprendre a comunicar-se de manera assertiva.

Anima't a viure la vida que desitges. Empodera't i sigues la teva millor versió.
Començar a dir que NO, no és fàcil però si revelador. A mesura que vagis practicant veuràs com el teu nivell d'energia canvia i augmenta la teva autoestima i confiança.
Recorda que com ser lingüístic que ets, amb la teva paraula generes la teva realitat. Atreveix-te a tenir el control de la teva vida.

IL CONSULTORIA

Coaching, Consulting, Formació i Mentoring.
Si creus que ha arribat el moment d'aconseguir la vida que desitges, si sents que és el moment d'establir objectius personals o professionals que et portin a un altre nivell, si vols millorar la teva autoestima o la teva relació de parella, etc., creus que amb la meva experiència i coneixements puc ser-te útil?, no dubtis a contactar amb mi. Estaré encantada de treballar al teu costat.
Irene López

Aprendre a dir NO - Il consultoria
Aprendre a dir NO - Il consultoria

Carretera de Piera, 12, 08292 Esparreguera