BENESTAR I BELLESA

Establiments dedicats a tenir cura de les persones, fisicament, animicament, emocinalment… Els tractaments, ja siguin de bellesa o de salut produeixen benestar a qui els rep. 

creublava_edited_edited.jpg
Creu Blava - Centre Mèdic Esparreguera

CREU BLAVA centre mèdic d’Esparreguera, celebren aquest desembre el seu 25è aniversari. «Vin-i-cinc anys fent salut al teu costat». Se'n senten satisfets i en donen les gràcies a tots els qui dia a dia han pasat pel Centre i han confiat en els seus serveis.

​Gairebé una trentena d'especialitats entre reabilitatció, proves diagnòstiques, dentista, psiquiatra, cardiòleg, pediatra, fisioterapeuta, otorrino… 

@centremedic_creublava

 

psico_edited.jpg
Psicoteràpia Esparreguera

Psicòlegs especialitzats en autoconeixement, la Silvia i el Josep, cuiden molt seriosament dels tractaments de l'ansietat, treràpies de parella, teràpies familiars, problemes individuals, probles infantils i problemes de gènere. Actualment ofereixen assistència de manera virtual o ‘on line’ per a no deixar ningú sense aquest servei per causa d eles mesures sanitàries.

@psicoterapiaesparreguera

 

boxe3_edited.jpg
Dental Unzeta

Disset anys treballant a Esparreguera, situats al centre de la vila, plaça de la Constitució avalen la seva qualitat. Especialitzats en odontologia, cirurgia i implantologia, ortodòncia invisible, odontologia, estètica i emblanquiment, periodòncia, pròtesis dental, logopèdia, anti ronc, tractament de l'halitosi, tractament del xerostomia, tractament amb àcid hialurònic i tractament del bruxisme. Ara, per aquestes festes, disposen xecs regal per a qui més estimes.

@dental_unzeta

 

zhi_edited.jpg
Zhi Acopuntec

Han creat un espai on tothom pot sentir-se a gust. Un petit punt de trobada per a persones que volen trobar-se millor i on procuren que l'atenció sigui immillorable. Especialitzades en acupuntura, flors de Bach, teràpia Gestal, quiromassatge, naturopatia i reflexologia. Per Nadal tenen a la disposició targetes regal per a qualsevol tractament.

www.acupuntec.com

 

barrios_edited.jpg
B&G Clínica Dental

Compten amb un equip altament qualificat per oferir les últimes tendències en ortodòncia, estètica dental, implantologia, odontopediatria, periodoncia, endodòncia, pròtesis amovibles o fixes, entre d’altres. A més disposen del Segell de Qualitat DentalQuality®, certifica que han superat una sèrie de requisits orientats a oferir el més alt estàndard de qualitat al pacient.

 @bgclinicadental

 

lafargue.png
Lafargue

En els seus tractaments, la Rosa té clar que el benestar de la persona assegura l’èxit en l’obtenció de resultats. Per ha fet una selecció de productes d'alta qualitat per a que a l'hora de fer un regal ofereixis el millor. També pots regalar un tractament per al benestar, això més que un regal és un plaer.

@lafarguebenestar

Captura de pantalla 2020-12-06 a les 9.4
Farmàcia La Plana

D'ençà que van obrir es van preocupar per oferir la diferència, evidentment amb la voluntat de servei, ja que és l'única que està oberta tot l'any independentment de les guàrdies.

farmacialaplana.cat

 

patxi.jpg

© espavila (esparreguera)

Segueix-nos a les xarxes

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Publicitat:

Carme 618 313 899

Eva 625 103 041