Yoga%20at%20Home_edited.jpg

Si teniu una mica més de temps per passar-lo a casa, per a cuidar-vos, per dedicar-vos, ja que tampoc no podem fer gaire més i ens aconsellen que ens cuidem, us suggerim professionals amb qui podeu trobar la solució a les vostres necessitats.

SUGGERIMENTS PER

SENTIR-NOS MILLOR 

BENESTAR

Casa teva mes segura

Converteix casa teva en el lloc més segur del món perquè gaudeixis de casa teva de la manera que vulguis

Somriure a la primavera

Un equip de professionals al teu servei

Physia, regenerador cel·lular

Sistema que emet freqüències fisiològiques específiques que mitjançant l’efecte de ressonància, activen i reequilibren les funcions cel·lulars deteriorades pel pas del temps.

Emblanquiment dental

L’emblanquiment és el conjunt de tècniques encaminades a aclarir el color de les dents compromeses estèticament

Paràlisi de Bell o facial

A Zhi acupuntec atenen urgències: lumbàlgies, cervicals…
A Instagram i Facebook podeu veure casos reals sobre les nostres teràpies i tractaments.

Ball, exercici, tonificació…

A Esperial 108 es poden practicar activitats per aconseguir l'equilibri entre cos i ment que tant necessitem

Nudos que desnudan mi propia voz

Aparece sin avisar. Un nudo en la garganta. Una presión en el pecho. Como un pellizco. Le tiemblan las manos. Y las piernas. Nota su respiración entrecortada. Una sensación de calor y frío a la vez.

Li farà falta ortodòncia?

Les patologies bucodentals dels infants poden generar problemes en la parla i normalment es poden tractar amb logopèdia i odontopediatria.

Afectaciones en la rodilla - Zhi acupuntec

En el centro ofrecemos Talleres, Charlas y encuentros virtuales cada mes. Lactameet - encuentros solo para madres lactantes y embarazadas - Cada último sábado de mes, a las 10:00. Por Jitsimeet pide tu enlace por teléfono, Instagram o Facebook

Per una alimentació sostenible

Ja fa temps que tenim al cap, i cada vegada són més les veus que ens ho fan veure, la importància de menjar i comprar proximitat i sostenibilitat.

El rostre parla de nosaltres

Res més bonic que un somriure natural, engrescador, però a cada edat diferents necessitats. Ara que vas amb la cara mig tapada és un bon moment per anar a la clínica dental i que resolguin els problemes que puguis tenir a la boca. Ningú se n’adonarà i, així, que puguis traure’t la mascareta, lluiràs el millor dels teus somriures.

Aprendre a dir NO

Viu la vida com vols viure-la i no com els altres esperen que ho facis. Aprendre a dir "NO" és necessari i essencial per sentir-te bé. Quan parlem de dir “NO” ho fem en el sentit més ampli de la paraula i això també inclou saber donar la teva opinió, fins i tot, si és contrària a la dels altres.

© espavila (esparreguera)

Segueix-nos a les xarxes

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Publicitat:

Carme 618 313 899

Eva 625 103 041