Yoga%20at%20Home_edited.jpg

Si teniu una mica més de temps per passar-lo a casa, per a cuidar-vos, per dedicar-vos, ja que tampoc no podem fer gaire més i ens aconsellen que ens cuidem, us suggerim professionals amb qui podeu trobar la solució a les vostres necessitats.

SUGGERIMENTS PER

SENTIR-NOS MILLOR 

BENESTAR

adeslas_edited.jpg

Bronzejat -sol +bellesa

Ritual exfoliant, depuratiu i rejovenidor que optimitza el bronzejat amb menys exposició al sol, reforçant les defenses de la pell i augmentant la producció de la vitamina D. Bronzejat + defenses + Vitamina D.

Fibromialgia, Dolor y Fatiga Crónica

Hemos de dar a conocer esta enfermedad tanto al enfermo como a familiares.

Teràpia EMDR i Brainspotting

A través de la teràpia EMDR podem abordar els diversos problemes i transtorns, reduint el nombre de sessions i el temps invertit en la teràpia.

Tomografia Computada
amb Feix de Con

La tomografia computada amb feix de con (CBCT) és una modalitat de diagnòstic per la imatge que proporciona representacions tridimensionals (3D) d’alta qualitat i precises dels elements ossis de l’esquelet maxil·lofacial.

L'assegurança ideal
per a tota la família

La tranquil·litat que aporta una assegurança per a tothom com la que ofereix Adeslas.

Casa teva més segura

Converteix casa teva en el lloc més segur del món perquè la puguis gaudir amb tota tranquil·litat.

Somriure a la primavera

Un equip de professionals al teu servei

Physia, regenerador cel·lular

Sistema que emet freqüències fisiològiques específiques que mitjançant l’efecte de ressonància, activen i reequilibren les funcions cel·lulars deteriorades pel pas del temps.

Emblanquiment dental

L’emblanquiment és el conjunt de tècniques encaminades a aclarir el color de les dents compromeses estèticament

Paràlisi de Bell o facial

A Zhi acupuntec atenen urgències: lumbàlgies, cervicals…
A Instagram i Facebook podeu veure casos reals sobre les nostres teràpies i tractaments.

Ball, exercici, tonificació…

A Esperial 108 es poden practicar activitats per aconseguir l'equilibri entre cos i ment que tant necessitem

Nudos que desnudan
mi propia voz

Aparece sin avisar. Un nudo en la garganta. Una presión en el pecho. Como un pellizco. Le tiemblan las manos. Y las piernas. Nota su respiración entrecortada. Una sensación de calor y frío a la vez.

Li farà falta ortodòncia?

Les patologies bucodentals dels infants poden generar problemes en la parla i normalment es poden tractar amb logopèdia i odontopediatria.

Afectaciones en la rodilla

En el centro ofrecemos Talleres, Charlas y encuentros virtuales cada mes. Lactameet - encuentros solo para madres lactantes y embarazadas - Cada último sábado de mes, a las 10:00. Por Jitsimeet pide tu enlace por teléfono, Instagram o Facebook

Per una alimentació sostenible

Ja fa temps que tenim al cap, i cada vegada són més les veus que ens ho fan veure, la importància de menjar i comprar proximitat i sostenibilitat.

El rostre parla de nosaltres

Res més bonic que un somriure natural, engrescador, però a cada edat diferents necessitats. Ara que vas amb la cara mig tapada és un bon moment per anar a la clínica dental i que resolguin els problemes que puguis tenir a la boca. Ningú se n’adonarà i, així, que puguis traure’t la mascareta, lluiràs el millor dels teus somriures.

Aprendre a dir NO

Viu la vida com vols viure-la i no com els altres esperen que ho facis. Aprendre a dir "NO" és necessari i essencial per sentir-te bé. Quan parlem de dir “NO” ho fem en el sentit més ampli de la paraula i això també inclou saber donar la teva opinió, fins i tot, si és contrària a la dels altres.

Mans que curen

Aquest any 2020 ha estat terrible tant per a qui ha vist disminuïda la seva activitat habitual com per a qui pateix ansietat o qualsevol mena de patologia relacional. El confinament domiciliari amb tots els canvis d’hàbits que ha comportat: el teletreball, el tancament de gimnasos i l’aturada de les competicions esportives d’àmbit amateur, la majoria de la gent ha vist empitjorar el seu sistema motor i el seu estat anímic. Nosaltres et volem aconsellar teràpies que et poden ajudar a alleugerir els símptomes de les tensions emocionals i el dolor físic.

La tendència és la comoditat

Valentia amb delicadesa. Adona't com una tallada de cabells pot ser una decisió revitalitzant. Tracta els teus cabells delicadament i de manera natural i sostenible, tant el tallat, com els productes per rentar-lo o condicionar-lo, mascaretes, espumes, olis, tints...

Què causa el dolor?

El dolor és un senyal d'alerta. Ens indica que alguna cosa passa i evita un mal major. Per tant, és més una protecció que un problema. Però és una protecció a la qual hem d'escoltar i atendre com més aviat millor. Si fem cas omís, el dolor ens limitarà i no permetrà que seguim fent una vida normal. Algunes vegades, ens limitem a prendre alguna pastilla que ens emmascara el dolor i ens oculta l'origen del problema.

Demanar ajuda

No cal arribar a una situació extrema. Quan notis que necessites ajuda perquè no saps com afrontar la situació que estàs vivint, llavors és quan has d'anar al psicòleg

Alerta als cabells

Els cabells són més delicats del que sembla, si bé no hi ha una manera de definir-los sinó personalitzant-los. Són sensibles al vent, a la qualitat de l'aigua, al fred o a la calor. Però cal estar alerta, perquè ells parlen també del nostre estat d'ànim i també de la salut del nostre cos. És molt important tenir en compte la brillantor o sequedat, la caiguda o altres alteracions com caspa, grassa... A la perruqueria, per la seva experiència, sónt especialistes i ens poden assessorar en la majoria dels casos.

Atenció a les mans i peus

Les mans i els peus són una part del cos que quasi sempre oblidem i ens sembla una cosa femenina, però també les mans i peus dels homes necessiten atenció. Uns peus i unes mans ben cuidades ens fan sentir molt millor, per això cal tenir-ne cura. Per fer-ho cal mantenir una rutina d'higiene i estètica que s'adeqüi a les nostres necessitats. 

Tenir cura de la pell

A l'hivern i amb el fred, especialment aquests dies de temperatures baixes, cal que protegeixis i hidratis bé la pell. També és un bon moment per proposar-te fer algun tractament específic amb productes que contemplen els canvis estacionals per ajudar-te a aconseguir una pell radiant i sana. Deixa't assessorar per professionals.
La pell és molt sensible als canvis climatològics per això és imprescindible tenir-ne cura i estar alerta a aquests canvis per nodrir-la i protegir-la segons les necessitats i l'estació.