Yoga%20at%20Home_edited.jpg

Si teniu una mica més de temps per passar-lo a casa, per a cuidar-vos, per dedicar-vos, ja que tampoc no podem fer gaire més i ens aconsellen que ens cuidem, us suggerim professionals amb qui podeu trobar la solució a les vostres necessitats.

SUGGERIMENTS PER

SENTIR-NOS MILLOR 

BENESTAR

adeslas_edited.jpg
Image-empty-state.png

Bronzejat -sol +bellesa

Ritual exfoliant, depuratiu i rejovenidor que optimitza el bronzejat amb menys exposició al sol, reforçant les defenses de la pell i augmentant la producció de la vitamina D. Bronzejat + defenses + Vitamina D.

Image-empty-state.png

Fibromialgia, Dolor y Fatiga Crónica - Zhi Acupuntec

Hemos de dar a conocer esta enfermedad tanto al enfermo como a familiares.

Image-empty-state.png

Teràpia EMDR i Brainspotting - PsicoIntegrada

A través de la teràpia EMDR podem abordar els diversos problemes i transtorns, reduint el nombre de sessions i el temps invertit en la teràpia.

Image-empty-state.png

Tomografia Computada amb Feix de Con - Clínica dental Unzeta

La tomografia computada amb feix de con (CBCT) és una modalitat de diagnòstic per la imatge que proporciona representacions tridimensionals (3D) d’alta qualitat i precises dels elements ossis de l’esquelet maxil·lofacial.

Image-empty-state.png

L'assegurança ideal per a tots

La tranquil·litat que aporta una assegurança per a tothom com la que ofereix Adeslas.

Image-empty-state.png

Casa teva més segura - PatxiBorras Assegurances

Converteix casa teva en el lloc més segur del món perquè la puguis gaudir amb tota tranquil·litat.

Image-empty-state.png

Somriure a la primavera - Mima Clínica Dental

Un equip de professionals al teu servei

Image-empty-state.png

Physia, regenerador cel·lular - Lafargue

Sistema que emet freqüències fisiològiques específiques que mitjançant l’efecte de ressonància, activen i reequilibren les funcions cel·lulars deteriorades pel pas del temps.

Image-empty-state.png

Emblanquiment dental - Unzeta clínica Dental

L’emblanquiment és el conjunt de tècniques encaminades a aclarir el color de les dents compromeses estèticament

Image-empty-state.png

Paràlisi de Bell o facial - Zhi acupuntec

A Zhi acupuntec atenen urgències: lumbàlgies, cervicals…
A Instagram i Facebook podeu veure casos reals sobre les nostres teràpies i tractaments.

Image-empty-state.png

Ball, exercici, tonificació… - Espiral 108.

A Esperial 108 es poden practicar activitats per aconseguir l'equilibri entre cos i ment que tant necessitem

Image-empty-state.png

Nudos que desnudan mi propia voz - Psicoteràpia Esparreguera

Aparece sin avisar. Un nudo en la garganta. Una presión en el pecho. Como un pellizco. Le tiemblan las manos. Y las piernas. Nota su respiración entrecortada. Una sensación de calor y frío a la vez.

Image-empty-state.png

Li farà falta ortodòncia? Unzeta Clínica dental

Les patologies bucodentals dels infants poden generar problemes en la parla i normalment es poden tractar amb logopèdia i odontopediatria.

Image-empty-state.png

Afectaciones en la rodilla - Zhi acupuntec

En el centro ofrecemos Talleres, Charlas y encuentros virtuales cada mes. Lactameet - encuentros solo para madres lactantes y embarazadas - Cada último sábado de mes, a las 10:00. Por Jitsimeet pide tu enlace por teléfono, Instagram o Facebook

Image-empty-state.png

Per una alimentació sostenible - Esparial 108

Ja fa temps que tenim al cap, i cada vegada són més les veus que ens ho fan veure, la importància de menjar i comprar proximitat i sostenibilitat.

Image-empty-state.png

El rostre parla de nosaltres - Unzeta Clínica dental

Res més bonic que un somriure natural, engrescador, però a cada edat diferents necessitats. Ara que vas amb la cara mig tapada és un bon moment per anar a la clínica dental i que resolguin els problemes que puguis tenir a la boca. Ningú se n’adonarà i, així, que puguis traure’t la mascareta, lluiràs el millor dels teus somriures.

Image-empty-state.png

Aprendre a dir NO - Il consultoria

Viu la vida com vols viure-la i no com els altres esperen que ho facis. Aprendre a dir "NO" és necessari i essencial per sentir-te bé. Quan parlem de dir “NO” ho fem en el sentit més ampli de la paraula i això també inclou saber donar la teva opinió, fins i tot, si és contrària a la dels altres.

Image-empty-state.png

Mans que curen - Espairal 108

Aquest any 2020 ha estat terrible tant per a qui ha vist disminuïda la seva activitat habitual com per a qui pateix ansietat o qualsevol mena de patologia relacional. El confinament domiciliari amb tots els canvis d’hàbits que ha comportat: el teletreball, el tancament de gimnasos i l’aturada de les competicions esportives d’àmbit amateur, la majoria de la gent ha vist empitjorar el seu sistema motor i el seu estat anímic. Nosaltres et volem aconsellar teràpies que et poden ajudar a alleugerir els símptomes de les tensions emocionals i el dolor físic.

Image-empty-state.png

La tendència és la comoditat - Anna Perruqueria

Valentia amb delicadesa. Adona't com una tallada de cabells pot ser una decisió revitalitzant. Tracta els teus cabells delicadament i de manera natural i sostenible, tant el tallat, com els productes per rentar-lo o condicionar-lo, mascaretes, espumes, olis, tints...

Image-empty-state.png

Què causa el dolor? - Zhi acupuntec

El dolor és un senyal d'alerta. Ens indica que alguna cosa passa i evita un mal major. Per tant, és més una protecció que un problema. Però és una protecció a la qual hem d'escoltar i atendre com més aviat millor. Si fem cas omís, el dolor ens limitarà i no permetrà que seguim fent una vida normal. Algunes vegades, ens limitem a prendre alguna pastilla que ens emmascara el dolor i ens oculta l'origen del problema.